Bokställ – för dig som älskar att läsa högt för dina barn

Bokställ – för dig som älskar att läsa högt för dina barn

Det finns inget mysigare efter en stressig vardag än att njuta av högläsning tillsammans med barnen, men att behöva hålla boken öppen utan att ha händerna fria är inte alltid en höjdare. Gör varje högläsningstillfälle till en underbar upplevelse genom att beställa ett bokställ som på ett händigt vis håller upp boken åt er.

 

Detta blir även en perfekt lösning vid matlagning när du vill ha ett recept uppe, vid kontorsarbete när du vill ha vissa papper uppställda eller kanske när barnen ska plugga då de ha möjlighet att använda händerna för att anteckna medan stället håller uppe boken.

 

Bokställ i flera format

 

Då har du fått upp intresset för de praktiska bokställen, men vilken typ är värd att vända dig till? En av de populära och snygga valen är bokstativet i trä som du kan vinkla för att få den perfekta positionen. Stället håller uppe boken samtidigt som det ser till så att boken inte vänder blad av sig själv.

 

Om det inte just är ett bokställ i trä som känns rätt för dig finns det en liknande variant som istället är tillverkad i plast. Du kan till och med satsa på ett bokställ som tillåter dig att antingen fästa en bok vågrätt eller lodrätt. Kanske har du exempelvis ett A4-papper som du vill fästa, och då blir detta mångsidiga bokställ perfekt.

 

Den sista bokställstypen som bara måste nämnas är läskudden som ser ut som en liten saccosäck. Detta bokställ är inte bara händigt, utan ser riktigt ljuvligt ut som en inredningsdetalj. Det här är någonting som dina barn utan tvekan kommer att älska under lässtunden!

 

Varde ljus!

 

Ibland kan det vara mysigt att läsa i mörkret, men du vill självfallet fortfarande kunna se texten i din bok. Oroa dig inte, för det finns en effektiv liten läslampa som du kan beställa tillsammans med ditt bokställ, och detta fäster du enkelt på boken så att du själv inte behöver hålla upp ljuset. Med ett bokställ tillsammans med läsbelysning kan du se fram emot de mest underbara högläsningstillfällena tillsammans med barnen!